Безцветна картина -
скучен романс.
Пейзаж на самотата -
той рисуван е от нас.
Изгубени сред цветове,
викаме без глас.
Безвкусна гледка -
отново ти и аз.
Перлено поле -
потънало във мраз,
само карикатури бледи
са останали от нас!
© Елизабет Борисова Все права защищены
Дано притебе всичко да е цветно и изпълнено с много емоции
Поздрави ....