Бездиханна
Бездиханна ще лежа край тебе,
вятърът преди да се събуди
и към залеза, превърната в пепел,
да ме отнесе и там да ме загуби.
Кротичко с очи ще те изпивам
и в самотните си нощи ще мечтая...
Чу ли вятъра? Аз вече си отивам.
Ще те чакам нейде в безкрая.
Илияна Дадарова
© Или Дадарова Все права защищены