По-необходим от вдишване,
по-солен от море,
по-силен от удар на чук
върху горещо желязо,
деформираш
всичките ми недостатъци
и ме оставяш
без начало и име,
без намерения,
падаща в бездната
на твоето голямо сърце
без да се чуе звук...
© Ивона Иванова Все права защищены