Реалност коварна, реалност- терзание!
Истина лъжовна, истина- признание!
Философия боса и понякога луда,
смях без усмивка, живот във заблуда.
Чаша студена в топла ръка.
В кървава капка- струйка искра.
Личност велика- гроб без надслов.
Кратка милувка- дълга любов!
© Лидия Все права защищены