Поглед и поглед.
Усмивка х2.
Дума, а може би не.
Усмивка отново, поглед напред.
Очи, ръце, сърце.
Двама, а май е един.
Година друга.
Очите същи.
В сърцето - свещи. Горещо.
Огън, бяло и червено. Март.
Или май?!
Дом, родител, сърцетуп.
Усмивка (пак). Сконфузно.
Пръстен. Плач. Ръце. Прегръдка.
Щастие. Покани.
Двама. Трима.
Ден. Слънце. Щастие.
Семейство. Плач. Щастие.
Рокля - бяла. Щастие.
Пръстен. Един-два. Щастие.
Да.
Да.
Целувка.
Медено. Месечно. Щастие.
Завинаги...
... от сега.
Споделено.
© КккКкк Все права защищены