3 мар. 2007 г., 14:45

Безглаголно 

  Поэзия
1216 1 4
Усмивка. Спомен. Стар парфюм.
Тъга. Жестокост. Болен Ум.
Нещастие. Печал и скръб.
Незнание. Обърнат гръб.
Писмо. Надежда. Кратък миг.
Любовни думи. Ревност. Вик.
Доверие. Заблуда и мечта.
Остатък от живот и суета.
И все терзания. Сълзи.
Неспазените обещания. Лъжи.
Разходки. Хора. Непроветлив град.
Кафета. Ресторанти. Пустош пак.
Молитви. Сънища. Следи.
Фалшива личност. Мисли. Ти.
Увяхнали цветя до телефонната слушалка.
Цигарен дим. Непалеща запалка.
Буря. Фарове. Коли.
Пияна мисъл. Дъжд. Сълзи.
Малко рокендрол - залязващи звезди.
Размазан свят. Удавени очи.
Забрава. Сблъсък. Дрезгав вик.
Душевни рани. Недовършен стих.
Камбана. Пръст и гроб студен.
Начало. Край. Последен ден!

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??