15 янв. 2012 г., 12:24

Безглаголно всекидневие 

  Поэзия » Другая
686 0 8

Легло. Часовник. Звън. Кафе. Цигара. Мрак. Минути. Раница. Луна. Влак. Народ. Вятър. Дъжд и гара. Метро. Тунел. Изход. Свобода. Обект. Екип. Обличане. Начало. Почивка. Сандвич. Работа. Финал. Вода. Ръце. Прическа. Огледало. Списък. Подпис. Изход и портал. Метро. Тунел. Табло. Умора. Пот. План. Покупка. Стока. Maгaзин. Мотриса. Гара. Блъскане. Народ. Живот. Квартира. Спомени. Амин. Баня. Телефон. Вечеря. Стих. Пералня. Щипки. Лук. Картофи. Газ. Завивка. Мрак.Сълзи. Дете. Триптих. Сън. Часовник. Утро. Цикъл. Аз.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??