Пръстите ми шарят по клавишите;
в междуредия четеш
като през щори.
Във думи кондензират мислите;
улучвам всичките ти правилни бутони.
Под кожата статично електричество
игриво се обръща във искри.
Прехапваш устни, без очите ми
да си отпивала някога дори.
Под клепачите и дланите е топло,
преливащо в невидими вълни.
Прогнозата е облачност и влажност,
а вятърът е дъх разказващ,
че по хълмовете тихичко валиш.