4 февр. 2020 г., 17:07

Безкрай 

  Поэзия » Любовная
577 2 0

Дай ми време и готини,

дошъл съм дълго да остана. 

Да живея в райските градини

и с любовта си да те браня.

 

По високи планини ще се катерим,

ще ядем сочни плодове.

Ще танцуваме и пеем

вплели двете си ръце.

 

А когато двамата се изморим,

постеля от цветя аз ще направя,

ще легнем и ще отморим

потънали в безкрая. 

 

Но живот един не стига -

и друг път чувала си ти това. 

Нужни са повече и от дузина

да живеем заедно във вечността.

© Янита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??