Ще те видя ли някога? Едва ли.
Безмилостно времето пропиляхме.
Но и то, вижда се, не ни пожали.
Отне ни всичко хубаво, което бяхме.
Остана ни надеждата, че душата,
неподвластна на материята, на прахта,
докрай ще остане вярна на светлината
изначална, вечна, безкрайна – Любовта...
07 08 2019
© Надежда Борисова Все права защищены