Обичам през септември до полуда,
октомври идва и до мен си пак.
Ноември месец няма да съм друга
и знам от обич ще треперя чак.
Декември ще ме топлиш свита,
обгърната във твоите ръце,
ще ме завиваш щом заспя отвита
и пак ще те обичам от сърце…
това е просто време и минава.
Със него се сезоните въртят,
но знаеш ли – едничко ми остава –
обичам те – да, за пореден път!
© Яна Все права защищены