Той е от онези... хладнокръвни мъже,
по които хлътваш така безобразно.
Без да усетиш, сърцето ти вече е взел
и го подмята – нахално и празнично…
Компромис не знае. Напряко минава,
като разтърсваща буря в пролетен ден.
Ще обърне живота ти без да прощава…
Горкият! Колко прилича на мен…
Но той не познава моята същност
и не знае, преди него, каква съм била…
Аз се усмихвам любовно, но всъщност,
да не дава господ… жива беля.
Стига ми само веднъж да се влюби,
после не ще му достигне тоя живот,
да се пребори сам със своята лудост,
и с моята, както ù викам – Любов!
04.03.2014
© Сияна Георгиева Все права защищены