Б Е З О Т Г О В О Р Н О С Т
На времето Пако Рабан казваше:
"Настъпи ли дефицит в облеклото по женското тяло,
това много точно и безпогрешно показва,
че финансовата криза е вече на прага."
Днескашната статистика е безкомпромисна-
с напредването на енергийната криза,
нараства броя на агресивните зомбита
и това лъсва без поръчкова експертиза.
Рекапитулацията-дефицит в ценностната система!
Щом се допускат идиотщини на глобално ниво,
отпада табуто в агресията по личните теми
и се забързява темпото на кървавото хоро.
Решението-излизане от енергийната криза!
Стига с тия въртележки и стъкълца,
индикатори на това,че краят е близо,
ако не култивираме на Гравитацията Моща.
Има вятър,няма вятър,
а...ето...домъква се и нощта...,
продължава в глобалното село фалшивият театър,
избутвайки настрани актуални и важни неща.
Убийства с ножове и чукове,
като през отдавна отминали ери,
но на кого ли изобщо му пука,
в безконечното ни Безвремие с несменяеми временни
премиери...???
02.09.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены