Научих се да те обичам...
безупречно, но не и наистина.
Аз мога само да те гледам влюбено
и да заживея щастливо,
макар и в измислица.
Аз не съм жената,
за която си бленувал
и зная, Скъпи,
че няма да бъда.
За теб съм жената,
която се научи да обичаш,
до края, но какво значение има,
щом клетвата ни е била безсмислена.
© Стеси Все права защищены