Губят сякаш думите ни смисъл,
щом зад тях стои една лъжа,
щом прокрадва се макар и скришом,
алчност, лицемерство, суета.
Не желая думите да слушам,
те са само празничен балон,
в егото си се издигаш сгушен,
гръмваш, приземяваш се – закон!
© Данаил Таков Все права защищены