22 сент. 2020 г., 22:25

Безсмъртие 

  Поэзия » Другая
272 1 4

БЕЗСМЪРТИЕ

 

Тъй както всичко във Всемира,

което дадено е свише,

е просто – тъй и ти да пишеш,

че без дори да го разбира,

народът вред да те цитира:

„Живот ли бе – да го опишеш?...“*

_________________________________

* - Н. Вапцаров ("История")

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??