БЕЗСЪНИЦА
Безсънна твойте стихове чета
и себе си във тях прочитам...
И вече знам защо съм на света,
защо възкръсват в мен мечтите!...
Едно крилце в сърцето ми расте
и някой ден ще те прегърне
със слънчевия порив на дете,
изгубени вълшебства да ти върне!
© Христина Радомирова Все права защищены