3 мар. 2012 г., 20:51

Безсъние 

  Поэзия » Другая
441 0 3

среднощен спор
във който победителят е вятърът
бездомна глутница - свидетели
във тъмното
един убиец - тишината
един палач - нечиста съвест
носи кръста ми
а аз се мъча да се оправдавам
пред теб
не те обичам
и не вярвам в платоничното приятелство
аз имам плът
не само дух
по дяволите

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??