В нощи като днешната - спокойни,
с небе, обсипано със звезди безбройни,
потъващ в сладката зараза,
пак изпадам в делириума на твоята магическа отвара.
В съзнанието ми твоят образ изплува
и върху него аз мечтая и умувам.
Присъствието ти наяве ме преследва
и в съня ме превзема.
Бих избрал пътя грешен,
само да те видя в съня си днешен.
© Тайна Все права защищены
само да те видя в съня си днешен...
Невероятен стих Алан