Във нощите прогонили съня ми!
В тъмата на заблудената душа...
Лежах вперил поглед в тъмнината,
и търсех собствена вина!?
Не бе една,дори и две не бяха...
Нощите безкрайни...
Бе време дълго,тягостно и с много
болка.
Болка от която страдах аз.
И най вече пострада моето сърце.
Защото вече живея със
инфаркта...
© Ангел Все права защищены