Безсъние
на "колегата"
Дали от стари времена,
легендата твърди,
че ако някой хортувал,
мислил е за теб,
дори не чул сплетните,
но ухото ти черви...!
Малка фейо,
това е моето
послание!
Когато се събудиш в
нощите
студени,
а парят устните –
напукани от
Самота,
да знаеш –
целувал ги е
онзи бурлак,
в съня ти до насита,
че тъй
на думи и
наяве,
не мога обичта си да изкажа!
1:00 ч. 06.11.2002 г. Стоян Койчев - Шани
© Стоян Койчев Все права защищены