Безумно те обича моето сърце!
Лудо бие всеки път, когато ме докоснат твоите ръце!
До последен дъх ще те обичам!
Отново и отново твойто име ще шептя!
Винаги в тебе ще се вричам!
В радост и в тъга ще съм до теб, както досега!
© Юлиана Цекова Все права защищены