Зазиждам демони в очите си.
Пропъждам хулите от кея.
Изкопчвам се от хиляди немилости,
с криле на дявол песен вея.
Звезди небето ми броят -
във пристъпи на ярост и немилие.
Моряците вълните ми редят.
Поетите ме сричат до безсилие.
10.08.2010
© Daisy Все права защищены
Николай