5 окт. 2008 г., 13:59

Безумна обич 

  Поэзия » Любовная
826 0 2

Очите ти страстно ме гледат...

устните ти парят върху мен...

силни чувства в нас бушуват,

но на друга е обречен твоя ден!

 

Защо  се случва винаги така,

забранения плод е най-сладък?

Защо тя те чака у дома,

а аз ще плача тайничко с надежда и... тъга?

 

Обичам те безумно...

но нашата любов е грях...

и как да сме разумни,

когато всяка нощ... те чаках!

 

Но не пристъпи моя праг

в топлото легло не легна...

как да те забравя... как,

когато любовта ни е неземна!

© Вили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ако любовта не е безумна,няма да е любов.Поздрави за стиха,наистина е трудно.
  • Стихът ти съдържа много истина.Доста често в живота се случва така,аз лично съм свидетел на такива любови,макар да не съм била в това положение зная колко е тежко!
Предложения
: ??:??