Безумно нежно във съня ти ще нахълтам...
Безумно нежно във съня ти ще нахълтам...
Страстожаден!... Алчно ще отпивам...
На едри глътки Любовта ще гълтам
и ще внимавам да не я разливам...
Ще свърша бързо... Земетръс ще те люлее...
Разрушенията дълго ще лекуваш!...
И все повече душата ще линее,
докато не ме преболедуваш...
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены
Пророкуваш и сбъдваш...
Прегръщам те:
докато не ме преболедуваш...