Любовта идва неочаквано,
желана гостенка е тя,
чувство най-очаквано,
най-скъпо за теб ще платя.
Цената не ме интересува,
тръпна от твоята красота,
никой художник не ще те нарисува,
за да те покаже на света.
Различна, но по-истинска,
твоето вълшебство ме плени,
а как ми се иска
безусловна да си ти.
Да няма прегради,
условия и недоверие,
да няма изненади,
а търпение и доверие.
Решителна любов - безусловна,
силна и себераздаваща,
с компромиси, прощаваща,
чакаща и даваща.
Безусловна любов - ще я чакам,
надявам се ден след ден,
и когато най-малко очаквам,
вярвам, че ще дойде при мен.
© Мария Все права защищены