18 нояб. 2010 г., 16:05

Безвечност 

  Поэзия
812 0 1

За мен си пак онази, същата

жена със тяло - Божи дар,

с очи плени  ме, нямах връщане

назад, по пътя ми самотен, стар.

 

 

За теб съм вече песента изпята,

фалшиво, грубо, без емоция.

На други ти си лей душата.

За мен приключи твоята промоция!

 

 

 

Аз няма да престана да се боря,

да сбъдна на сърцето ми мечтата.

Но няма и на колене да моля,

пилея си напразно добротата!

 

 

 

 

 

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??