Мога да напиша стих безкраен,
мога да надвикам с песен океана,
мога даже есента да преобърна в пролет...
но да те забравя никога не мога!
И моля вятърът да те намери,
за да те обгърне с нежния си полъх...
вместо мен!
Красотата е в теб и във мен,
от душите ни блика доверие.
Нека вземем от днешния ден
радост, щастие, усмивки, безвремие...
2 декември 2007
© Даниел Цокев Все права защищены