Протегни ръце!
Усещаш ли ...
как неритмично бие сърцето ми
и прикритото в очите дихание,
отразява всяко твое вълнение.
Сякаш лъч светлина се прокрадва ,
през цветните мисли на залеза,
а небесните звездни създания,
озаряват любовта и на двама ни.
Докосване ...
Дъх на бадеми ...
Безвремие и ... толкова щастие ...
© Дочка Г Все права защищены