29 июн. 2008 г., 19:52

Безвъзвратно 

  Поэзия
738 0 5
Тишината на твоите пръсти,
сплетени над дървената маса...

... само миг отпечатан в ума ми,
дълго търсене как да ти кажа
просто с жест да достигнеш до мене.

Твърде много без смисъл говорехме
и загубихме всичко сред думите!

П.П. Когато любовта умира,
ще я спасим ли след
изкуственото дишане
уста в уста?

© Теодора Бориславова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??