Каква е таз партомания,
таз политическа пластика?
С политика у нас всеки захвана се, -
като художествена гимнастика.
В тотална сме криза,
без залъгалки,
щом в Парламента все по-навлизат
партподобия жалки.
И както сме я подкарали
тъй, занапред
идва ред
партия да си направят
и ... гробарите -
"За упокой на България",
P.S.: И подир тази фатална градация
(У нас нали всичко възможно е),
дано не последва (О, не дай, Боже!),
и финалът на цялата Нация.
© Вълчо Шукерски Все права защищены