I. Нашата Темида
Надминахме Чудото световно
- "Градините висящи" на Семирамида
с "Висящите дела" чутовни
на нашата Темида.
II. Съдебно решение
След безконечен отход,
Съдът най-сетне даде му ход
и с жест тържествен
издаде присъда - най-кратката:
" В името на народа,
осъждам Наказателно Дело № (безброй)
на доживотен затвор
в ... Папката".
© Вълчо Шукерски Все права защищены