18 окт. 2012 г., 09:41

Бг разсъждения 

  Поэзия
368 0 1

Какво че е убита Пепа

 от близкия съседен вход?...

Аз нямам никакви успехи,

но търколих половин живот.

 

Защо да пускам СМС-и,

когато пращат ми ЕОН?

Все роб на чужди интереси

и ненаписан прост закон.

 

Саседът ми е със чистачка,

а три пъти повтаря клас…

Защо да ходя и по стачки,

хладилник щом стачкува в нас…

 

Желязо трябва да намеря,

да го продам за къшей хляб,

но в малцинството ли се целя,

промит от лъжедепутат?

 

Щом няма тук, ще ида вънка

и никой няма да узнае,

че свирката не е от трънка,

забегналят – не играе….

 

Какво, че е убита Пепа

от близкия съседен вход?

Обличам празничната дреха

и се приготвям за живот.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??