3 июл. 2012 г., 12:34

Би могъл да си ти 

  Поэзия » Другая
448 0 6

Ти все още не си.
Иначе нямаше да са стиховете.

И нямаше да боли
от несподеленост. Притихнало,

нямаше да вали.
Нито пък щях да плача.

Нямаше тъй сами
да сме - хикс и игрек в задачата.

Ала: Как можа!" - каза ти
и измисли вината ми.

"Би могъл! Помисли!" -
с тебе случвам мечтата си.

Ето, че пак боли.

Значи,
би могъл да си ти!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??