БИХ ИСКАЛА...
Бих искала да бъда твоя.
Да ме поискаш, да се сгушиш
в мен.
Бих искала да бъда ти
покоя -
да ме притискаш - да си в моя
плен.
Бих искала косите ми да галиш -
да взираш се в очите ми -
с любов.
С целувки тялото ми да
запалиш,
да бъдеш нежен мой покров.
Бих искала да дириш ме
безкрайно,
намериш ли ме - да ме вземеш
в теб,
да ме обвиеш в нежно наметало -
от ласки, обич, даже и от...
секс.
Бих искала да слееш се с дъха ми -
да чувствам те във себе си -
навред.
Бих искала да бъдеш ти сънят ми -
да не оставам нито миг
без теб!
© Христина Стоянова Все права защищены