Бикините на моята любима
прекрасни са, когато мине
по плажа сутрин на морето
и ударите на сърцето
в такт с бедрата се поклащат,
ръцете за кръстчето я хващат,
за първата целувка за деня
и галят устните като вода,
а мъжете след нея се обръщат
и погледите алчно я прегръщат,
но не живее в мене ревността,
защото с идването на нощта
на рамото ми тя заспива,
от стихове и ласки уморена,
за да се събуди вдъхновена
любовта си отново да разкрива
с нежност и страст на самодива.
А... после пак бикините облича,
погледите на мъжете да привлича...
2009-07-23
© Аластор Все права защищены