Дълбока любов...
Като колба.
Епруветка на Бог.
Плодородна.
Любов от живот...
Като клетка.
Силотворен микроб
в ДНК плетка.
––––––––––––––
Любов лирична...
Шир необятна!
Любов химична...
Молекула златна!
За алхимика – непонятна.
© Георги Бъчваров Все права защищены