Времето минава,
а хора няма
Работата се увеличава
и бизнесът бавно си пропада.
Организация не съществува.
Контрол няма.
Но липса на стока има.
Умората нараства,
че човек забравя необходимите проекти,
за да усети работата по-леко.
Всички бавно, но сигурно напускат,
защото сам човек отговаря за двама или трима.
Нормално е грешки да допуска.
Тъжното е, че никой на интервю не дръзне да отиде.
Да не говорим, че нямат желание и един ден да поработят.
Просто си идват и отиват.
Всичко върви надолу към заплахата бизнесът да се ликвидира.
© Yoana Stamatova Все права защищены