7 сент. 2010 г., 21:09

Благодарско 

  Поэзия » Любовная
744 0 7

Благодаря ви, мили момчета!
(Или груби да ви наричам?)
Благодаря за времето, в което
изобщо не сте ме обичали!
Благодаря за мръсните пръсти,
с които някога галехте!
(И за средните също!)
Благодаря, че ме мамехте!
И за низките, долни постъпки,
и за ударите (под кръста),
и за всички проливани сълзи!
След вас аз възкръснах!

 

Благодаря за грозните думи,
крещени от вас неведнъж!
Резултатът е днес във дома ми -
избрала съм МЪЖ!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??