С кристален блясък ме привлича новата надежда.
Със сребърни окови окова ме сладката мечта...
Буйното пламъче блести
във страдащите някога очи!
Усмивката-искрена и чиста,
възродена от нежност бистра...
Усещам пак топлината!
Ти избави ме от коварството на самотата!
Благодаря,че прие моята изстрадала душа!
Благодаря,че превърна в игрива светлина
тъмнината на нощта!
Благодаря,че само ти-единствен подаде ми ръка,
когато ме отхвърляше света,
когато прокълнала бе ме любовта...
Благодаря ти,че те има и че си до мен!
© Усмивка Все права защищены