3 апр. 2012 г., 15:59

Благодаря 

  Поэзия
492 0 6

БЛАГОДАРЯ

 

Благодаря ти, Господи, че мога да обичам -

подарък, награда е това.

Повярвай ми, аз искрено се вричам

с любов да те възпявам и ценя.

 

Благодаря, че светлина безценна

обвива ме със своя фин воал,

че утро след нощта е неизменно,

че всекиму надежда ти си дал.

 

Благодаря, космически сияния,

че сте протегнали към мен ръце,

че преходни са моите страдания,

щом вяра има в моето сърце.

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??