Посветено
Капки дъжд капят по очите ми,
щастливи днес, че ще ги запомня...
Бих искала поне малко да им
върна от лъчите, с които ме огряват.
Те не спират да ме учат на това
като скулптор мечтите си да вая.
Себе си да бъда винаги и ще бъде.
Следите, които оставяте в сърцето ми.
© Лили Вълчева Все права защищены