Благодаря, мило!
Божествено е да се будиш,
любимата жена да е до теб,
а въздухът на рози да ухае...
Грабни мига, върви напред!
Обиди, болки да забравиш,
да знаеш - ставали са чудеса,
ангели нощем щом са пяли
рефрен от песента за любовта.
Ясно слънце дните да огрява,
много обич във сърцето да гори
и дори ти пак да се повтаряш,
любов край себе си дарявай,
„Обичам те, любима!” – ù кажи.
(а)
© Валентин Добрев Все права защищены