Благодаря ти,
че идваш в стиха ми,
когато най-малко очаквам.
Благодаря ти,
че идваш в съня ми,
за да изгониш кошмара.
Благодаря ти,
че ме разбираш,
когато не се разбирам...
Благодаря ти,
че ме обичаш
и че на този свят те има...
© Севдалин Петров Все права защищены