Благодаря ти, любов, че те има
и въпреки всичко остана до мен,
превърна душата ми в рима,
до бяло изчисти кошмарния ден.
Благодаря ти, любов, че ме пазиш,
със твоята силна и нежна ръка,
и с мене във преспите газиш,
красив и различен, със светла душа.
Благодаря ти, любов, че те има,
и с тебе щастлива свободно летя,
изхвърлих студената зима,
през всички сезони до теб ще цъфтя.
© Неземна Все права защищены