посветено на него...
Събуди чувства в мен заспали,
сърцето ми любов огря,
а мислех, мислех си едва ли
ще срещна нявга любовта!!!
Очите ти нежно ме галят,
от дъното тръгнах със теб,
подаде ми ръка и запали
пожар, любов и всичко... без ред!!!
Да знаеш, че си обичан,
да не чувстваш самота,
това аз щастие наричам,
ти стопи всяка моя болка и тъга...
Обичам аз отново,
"Виновен" си за всичко ти,
че моето сърце е за любов готово,
и на крака ме пак изправи!!!
Благодаря ти, че те има, мили,
на Господа благодаря,
че двама с тебе с общи сили
победихме злото с любовта!!!
© Вили Все права защищены