Благодаря ти, любов,че те има,
благодаря, че ме правиш щастлив,
с теб, където е пролет, няма зима
и чувствам се винаги жив.
С тебе само обичам,
плача на глас и се смея
и пред никого аз не отричам,
че истински просто живея!
© Илия Левков Все права защищены