8 апр. 2018 г., 23:41

Благодаря ти, любов 

  Поэзия » Любовная
417 2 8

Благодаря ти любов, че ме доближи
макар за малко със поглед вторачен
а сега те моля върви си, върви,
че след тебе се смея и плача...

 

Не зная как е правилно да се държа
дали да бъда силна, неумолима - скала.
Кажи ми как да повикам радостта
като съм роса натежала...

 

Благодаря ти, че ми се посвети
и аз ти отдадох каквото можах
а сега си свободна, към други лети
в теб се влюбих, макар да е грях...

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??