Толкова думи изписах в годините.
Толкова мисли на белия лист.
Само за теб не достигнаха римите.
Само за теб не написах и стих.
Толкова много обич намирам
в твойте очи, в твойта душа
и във сърцето си мигове сбирам
с теб моя майчице мила, добра!
Знам, че понякога тайно тъгуваш,
страх те обзема, капят сълзи
и от тревога дълго будуваш,
мисли бушуват, сърцето тупти.
Знам, че желаеш за нас най-доброто,
както го прави всеки родител.
Молиш се Богу далеч да е злото
и да не виждаш тъга във очите ни.
Днес с благодарност към теб се обръщам.
Здрава бъди, със щастливи очи!
Нежно и с обич те, мамо, прегръщам!
Ти си прекрасна, единствена, Ти!
© Ивелина Тодорова Все права защищены
Радвате ме!