Защо ме остави, а сега
как ще се справя?
Защо не се радвах на
безгрижния живот,
който ми бе подарила?
За какво ме подготвя Господ,
че иска от мен толкова сила?
Какво ще правя, когато
от теб се нуждая, ще ми
помогнеш ли да стигна аз
до края?
Сама съм, колкото и тъжно
да звучи, а пред мен толкова
препятствия, стени...
Как да тръгна срещу тях,
когато толкова боли?
Прости ми, че не
те оценявах, че бях глупава
и колко ще ми липсваш
аз не осъзнавах...
Научих много, благодаря!
Благодаря за годините,
в които бе прекрасна
майка и жена.
Сега кой ще ми помогне,
кой съвет ще ми даде,
когато имам нужда,
кой ръка ще подаде?
Правя се на силна
и рядко плача, но вътрешно,
мамо, от болка се влача.
Животът ми се промени,
аз се промених и силно
наивното момиче в себе си
унищожих...!!
© Радост Петрова Все права защищены